SUBVENCIONE nga Ministria e Ekoniomise – Maqedoni për ndërmarrjet private për trajnim të HACCP ekipit për zbatim, mirëmbajtje dhe modifikim të HACCP sistemit

THIRRJE PUBLIKE

SUBVENCIONE nga Ministria e Ekoniomise – Maqedoni për ndërmarrjet private për trajnim të HACCP ekipit për zbatim, mirëmbajtje dhe modifikim të HACCP sistemit Reviewed by on . THIRRJE PUBLIKE THIRRJE PUBLIKE >>> KËRKESË >>> DEKLARATË >>> THIRRJE PUBLIKE THIRRJE PUBLIKE >>> KËRKESË >>> DEKLARATË >>> Rating: 0
scroll to top