About admin

Hiqet taksa radiodifuzive, paga minimale bëhet 12.000 denarë dhe nga 7.596 denarë për punëtorët e falimentuar

Hiqet taksa radiodifuzive, paga minimale bëhet 12.000 denarë dhe nga 7.596 denarë për punëtorët e falimentuar

Nga muaji i ardhshëm qytetarët lirohen nga pagesa e taksës radiodifuzive, paga minimale do të jetë 12.000 denarë, ndërsa mbi 3.000 punëtorë të falimentuar do të marrin kompensim financiar prej 7.596 d ...

Read More »
Edhe 400 tjerë të papunë do të përfitojnë GRANTE prej 4000 euro…

Edhe 400 tjerë të papunë do të përfitojnë GRANTE prej 4000 euro…

Prej me datë 29/05/2017 deri me 12/06/2017 aplikoni të fitoni grante përmes programit për vetëpunësim! U bëhet thirrje personave të evidentuar si të papunë, tëcilët në mënyrë aktive kërkojnë punë dhe  ...

Read More »
Pse është kontabiliteti i RËNDËSISHËM për biznesin?

Pse është kontabiliteti i RËNDËSISHËM për biznesin?

Përgjigja e shpejtë Kontabiliteti lejon biznesin të llogarisë profitin dhe të bëjë analiza. Kontabiliteti është i rëndësishëm për të përcaktuar nëse raportet e të ardhurave të kompanisë janë të sakta, ...

Read More »
SUBVENCIONE për zbatim dhe çertifikim të HALLALL sistemit

SUBVENCIONE për zbatim dhe çertifikim të HALLALL sistemit

THIRRJE PUBLIKE për subvencionimin e ndërmarrjeve për zbatim dhe çertifikim të HALLALL sistemit THIRRJE PUBLIKE >>> KËRKESË >>> DEKLARATË >>> ...

Read More »
E dini se kush janë shtetet që kanë bankat më të sigurta në botë?

E dini se kush janë shtetet që kanë bankat më të sigurta në botë?

Nga analiza doli në pah fakti se Mbretëria e Bashkuar dhe SHBA-ja nuk u besojnë sistemeve të tyre bankare pas krizës financiare të 2008-s. Ato u renditën respektivisht në vendet e 89 dhe 49. Forumi Ek ...

Read More »
Jepen grante deri më 4000 euro për biznes privat!

Jepen grante deri më 4000 euro për biznes privat!

Të gjithë personat e papunë të cilët janë të regjistruar në Agjencinë për Punësim në Republikën e Maqedonisë nga sot dhe në dhjetë ditët e ardhshme do të mund të aplikojnë në 30-të qendrat për punësim ...

Read More »
Çfarë do të ndodhë në qoftë se ju transferoni para në llogari të gabuar?

Çfarë do të ndodhë në qoftë se ju transferoni para në llogari të gabuar?

A keni menduar ndonjëherë se çfarë do të ndodhë në qoftë se ju transferoni para në llogari të gabuar? A do të mund ti ktheni paratë mbrapa? A ka banka fuqinë për të bërë rimbursim? E pra, banka nuk mu ...

Read More »
REGJISTRIMI I BIZNESEVE

REGJISTRIMI I BIZNESEVE

Dëshironi të filloni një biznes të ri?! Finn Consulting ju ndihmon me të gjitha dokumentat të nevojshme për fillimin e biznesit të ri! Finn Consulting DOOEL bënë  regjistrimin e të gjitha bizneseve të ...

Read More »
Cfare eshte Lizingu?

Cfare eshte Lizingu?

Qeraja Financiare (Leasing) perfaqeson nje marrdhenie konkraktuale, ne te cilen Qeradhenesi delegon te drejten e perdorimit dhe zoterimit te makines ose pajisjes tek Qeramarresi me kerkese te ketij te ...

Read More »
scroll to top