Rreth Nesh!

[ File # csp8230727, License # 1728504 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / EmiliaU

 

Ne jemi një kompani e plotë me një gamë të gjerë të produkteve, shërbimeve dhe informacionit në fushën e financave dhe kontabilitetit. Misioni ynë është që të sigurojmë klientët tanë me shërbime dhe informacione cilësore dhe azhurnuara që të ndihmojnë ata të marrin vendime të zgjuara dhe të sigurta.

Ne mbulojmë shërbime për kompanitë maqedonase dhe shqiptare publike dhe private, trended e tyre, mundësitë, konkurrentët, financat në mënyrë për të ndihmuar klientët tanë për të shmangur borxhet e këqija dhe rritjen e bizneseve të tyre. Në databasën tonë kemi të gjitha kompanitë e Shqipërisë dhe Maqedonisë ku mund të ju ofrojmë informacion të saktë në lidhje me kompaninë që ju duhet, në kohën që ju duhet.

.
1

web-buttons-v070220161548-n52 copy

Contact us!Graphicloads-100-Flat-Contact

________________________________________________
Telephone: +38973220222   &  +38931618861
E-mail: info@finnconsulting.mk
www.finnconsulting.mk

Rreth Nesh! Reviewed by on .   Ne jemi një kompani e plotë me një gamë të gjerë të produkteve, shërbimeve dhe informacionit në fushën e financave dhe kontabilitetit. Misioni ynë është   Ne jemi një kompani e plotë me një gamë të gjerë të produkteve, shërbimeve dhe informacionit në fushën e financave dhe kontabilitetit. Misioni ynë është Rating: 0

Related Posts

scroll to top