• УЈП ја објави трета листа на должници

    УЈП ја објави трета листа на должници

    Управата за јавни приходи објавува Листа на должници бр.3/2017 за долгови доспеани до 30.11.2016 и неплатени до 28.02.2017 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален дано ...

УЈП ја објави трета листа на должници

Управата за јавни приходи објавува Листа на должници бр.3/2017 за долгови доспеани до 30.11.2016 и неплатени до 28.02.2017 година по основ н ...Read More »

ads-619
scroll to top