Kontabilitet

Kontabilitet

Mbajtja e llogarive (Kontabilitet) - Për klientët të cilët fillojnë veprimtarinë dhe që kanë nevojë për një kompani të specializuar për të mbajtur librat e tyre ne ofrojmë: mbajtj ...

Read More »
scroll to top