Cfare eshte Lizingu?

Cfare eshte Lizingu?

Qeraja Financiare (Leasing) perfaqeson nje marrdhenie konkraktuale, ne te cilen Qeradhenesi delegon te drejten e perdorimit dhe zoterimit te makines ose pajisjes tek Qeramarresi m ...

Read More »
scroll to top