Si te ndertosh nje buxhet familjar?

Si te ndertosh nje buxhet familjar?

  Gjithashtu mund  te ndihmoje familjen   te kurseje dhe te paguaje borxhet,  Por për te krijuar  një buxhet familjar është e rëndësishme  te lejohen  shpenzimet fikse dhe fl ...

Read More »
Roli i kontabilitetit në kuadër të kompanisë

Roli i kontabilitetit në kuadër të kompanisë

. Kontabiliteti është disiplinë që merret me mbledhjen, përshkrimin, klasifikimin, dhe komunikimin e rezultateve financiare. Roli i departamentit të kontabilitetit dhe në atë kuad ...

Read More »
Shitoret Pop Up – Një koncept inovator për shitje me pakicë (Photos)

Shitoret Pop Up – Një koncept inovator për shitje me pakicë (Photos)

"Ky koncepti është i ri dhe njerëzit nuk janë mjaft të vetëdijshëm dhe të informuar për të gjitha avantazhet e tij. Kjo mund të jetë një plus i madh për të gjithë ata që për herë ...

Read More »
Guerrilla Marketing, lloji më i mirë i marketingut!

Guerrilla Marketing, lloji më i mirë i marketingut!

Bilbordë, fletushka, postera, TV-reklama… tashmë na u bënë të mërzitshme, dhe gjithnjë dhe më shumë nuk i vëmë re. Por, prandaj ekziston një teknikë interesante marketingu – gueri ...

Read More »
Kontabilitet

Kontabilitet

Mbajtja e llogarive (Kontabilitet) - Për klientët të cilët fillojnë veprimtarinë dhe që kanë nevojë për një kompani të specializuar për të mbajtur librat e tyre ne ofrojmë: mbajtj ...

Read More »
Rreth Nesh!

Rreth Nesh!

  Ne jemi një kompani e plotë me një gamë të gjerë të produkteve, shërbimeve dhe informacionit në fushën e financave dhe kontabilitetit. Misioni ynë është që të sigurojmë kli ...

Read More »
scroll to top