Çfarë do të ndodhë në qoftë se ju transferoni para në llogari të gabuar?

Çfarë do të ndodhë në qoftë se ju transferoni para në llogari të gabuar?

A keni menduar ndonjëherë se çfarë do të ndodhë në qoftë se ju transferoni para në llogari të gabuar? A do të mund ti ktheni paratë mbrapa? A ka banka fuqinë për të bërë rimbursim ...

Read More »
Fuqia e idesë së mirë – Reklama që tregojnë më shumë!

Fuqia e idesë së mirë – Reklama që tregojnë më shumë!

  Plastic Surgery Ritter Sport Chocolate  Barilla Mercedes – Benz WMF Knives  Oktoberfest Pepsi Cola Volkswagen’s Precision Parking Commercial _______________________________ ...

Read More »
Si te ndertosh nje buxhet familjar?

Si te ndertosh nje buxhet familjar?

  Gjithashtu mund  te ndihmoje familjen   te kurseje dhe te paguaje borxhet,  Por për te krijuar  një buxhet familjar është e rëndësishme  te lejohen  shpenzimet fikse dhe fl ...

Read More »
Roli i kontabilitetit në kuadër të kompanisë

Roli i kontabilitetit në kuadër të kompanisë

. Kontabiliteti është disiplinë që merret me mbledhjen, përshkrimin, klasifikimin, dhe komunikimin e rezultateve financiare. Roli i departamentit të kontabilitetit dhe në atë kuad ...

Read More »
Shitoret Pop Up – Një koncept inovator për shitje me pakicë (Photos)

Shitoret Pop Up – Një koncept inovator për shitje me pakicë (Photos)

"Ky koncepti është i ri dhe njerëzit nuk janë mjaft të vetëdijshëm dhe të informuar për të gjitha avantazhet e tij. Kjo mund të jetë një plus i madh për të gjithë ata që për herë ...

Read More »
Guerrilla Marketing, lloji më i mirë i marketingut!

Guerrilla Marketing, lloji më i mirë i marketingut!

Bilbordë, fletushka, postera, TV-reklama… tashmë na u bënë të mërzitshme, dhe gjithnjë dhe më shumë nuk i vëmë re. Por, prandaj ekziston një teknikë interesante marketingu – gueri ...

Read More »
scroll to top