Cfare eshte Lizingu?

car-leasing

Qeraja Financiare (Leasing) perfaqeson nje marrdhenie konkraktuale, ne te cilen Qeradhenesi delegon te drejten e perdorimit dhe zoterimit te makines ose pajisjes tek Qeramarresi me kerkese te ketij te fundit, per nje periudhe te caktuar kohe dhe kundrejt nje pagese periodike ne drejtim te Qeradhenesit e cila quhet “kesti i qerase finaciare”

Pra Leasing ose Qiraja Financiare, eshte nje menyre per financimi per autoveturen tuaj personale ose nevojat e biznesit tuaj per automjete, makineri e pajisje pune. E drejta e pronesise transferohet tek Qeramarresi pas pageses se kestit te fundit te qerase financiare.

Avantazhet e Leasing:

– Leasing eshte nje menyre e lehte, e shpejte edhe komode per financimin e nevojave tuaja.
– Ne Ndryshim nga kredia, financimi me leasing nuk ka nevoje per garanci.
– Kestet e qerase, sigurimet dhe shpenzimet e administrimit mund te regjistrohen si shpenzime ne librat tuaj te kontabilitetit.

burimi: raiffeisen-leasing.al

Cfare eshte Lizingu? Reviewed by on . Qeraja Financiare (Leasing) perfaqeson nje marrdhenie konkraktuale, ne te cilen Qeradhenesi delegon te drejten e perdorimit dhe zoterimit te makines ose pajisje Qeraja Financiare (Leasing) perfaqeson nje marrdhenie konkraktuale, ne te cilen Qeradhenesi delegon te drejten e perdorimit dhe zoterimit te makines ose pajisje Rating: 0
scroll to top